Kære Pilte + Forældre

I aften har vi kagedysten. det går ud på at vi skal spise en masse kage Humørikonet smile Derfor skal i have en lille kage med til ca 4 personer. hvor vi smager på de mange kager. Bgefter finder en vinder af den flottest pyntet og af den bedste kage.
Der vil være en præmie til vinderne.

Der plejer at være meget kage tilbage når vi slutter derfor vil vi have kaffe på kanden fra 19.30 hvor det vil glæde os at se så mange forældre som mulige til en lille hygge stund med os.

Da det er smuttede for os ledere, at få uddelt en seddel i sidste uge håber vi meget at I vil sprede denne information rundt til de af pilte/forældre som ikke er med i denne gruppe, så vi ser så mange flotte kager som muligt.
Vi beklager meget denne smutte.

Vi ses i aften til en super hyggelig aften

Hilsen Dine leder